Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: UNIMETRO, SUNNYOO, GDXH, BOMATEC, CHINEES, UWC
Aantal werknemers: 40~50 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 5000000 - US$ 6000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 40% - 50%
Beschrijving bedrijf

 

UNIMETRO CO. VAN PRECISIEmachines, LTD

 

 

 

Unimetro, de metende deskundige en de adviseur van kwaliteitscontrole en beheer.

Sinds gevestigd in 2008, heeft Unimetro altijd gewijd aan het onderzoeken, zich ontwikkelt andmanufacturingofmeasuringtechnologyandproducts. Especiallyfor 2D 3Dcomposite die Unimetro meten is de leider van de industrie.

Ons team is professioneel en hartstochtelijk, wat meer dan 10 tot 20 jaar ervarings in de metrologieindustrie heeft. Wij zullen van onze kennis en ervaring gebruik maken om onze klanten en verdelers het beste aan te bieden metend oplossing, en deze laatste tijdens model die, technologie het steunen, na de verkoopdienst en de ononderbroken opleidende dienst selecteren.

 

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd


Unimetro werkt met vele professionele bedrijven samen en werken zeer gesloten aan elkaar om betere producten of oplossingen te ontwikkelen, verzekert wij een volledige productielijn, aan satisfydifferent het meten vereiste van verschillende klanten kunnen aanbieden. Someofthebrands werken wij zoals vermeld samen: Renishaw, extern-Serie, IDS, THK, Panasonic, Sentec, etc….

De Unimetro-producten worden wijd gebruikt in de verschillende industrieën zoals metalen, het vormen, PCB, elektronika, plastiek, het drukken, horological industrie, auto's, en LCD. Onze producten zijn vertrouwde op partners tijdens kwaliteitscontrole, productontwerp en procesbeheersing in de fabrieken van klanten.

Unimetro zal houden houdend het geloof van hoogte - kwaliteit en de beste dienst, die betere producten en oplossingen over de hele wereld aanbieden aan onze verdelers en klanten.

 

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

 

 

 

VMM het meten van Machine

 

Het universele Systeem van de Hulpmiddelinspectie 

RANGER600

 

ULTRAreeks

CNC de Automatische Machine van Visiemeasruement

 

EXTRA Reeks

De handmachine van de Visiemeting

 

HIJ Reeks 

Brugtype CNC de Automatische Machine van de Visiemeting

 

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

 

 

 

 

CMM het meten van Machine

 

Kruiserreeks

Brugtype 3D CMM Gecoördineerde Metende Machine

 

Navigatorreeks

Brugtype 3D gecoördineerde metende machine

 

Mirakelreeks

Vormindustrie 3D Coodinate die Machine meten

 

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

 

 

 

 

 

Brede toepassing

Dank aan het lichtgewichtstructuurontwerp, de EXTRA de metingsmachine van de reeksvisie biedt veel bredere toepassingswaaier aan. De EXTRA reeks kan in laboratoria, QC ruimten, zelfs R&D-centrum worden gebruikt dat werkelijk grensruimte als Desktop nauwkeurig meetinstrument heeft. Ondertussen, maakt de opmerkelijke het meten nauwkeurigheid van de EXTRA reeks het aan strikt het meten vereiste meer aanpasbaar. Het is een krachtig meetinstrument voor metalen, elektronika, 3C-producten, PCB of de plastic industrieën enz.

 

 

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

 

 

 

 Ongeveer ons

 

UNIMETRO helpt u om uw eigen zaken te bouwen!
UNIMETRO is de professionele fabrikant van metrologie met meer dan 10 jaar ervarings. Wij bieden hoge prestatiesproducten met redelijke prijs aan. En de professionele samenwerkers van wereldmarkt zijn altijd welkom om zich bij ons aan te sluiten en UNIMETRO zal altijd de beste marketing en de technische ondersteuning aanbieden.

 

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

 

Onze dienst

UNIMETRO wijdt om de beste metrologieproducten en de oplossing, ook aanbieding aan te bieden het beste na de verkoopdienst. De vrije online steun, de vrije software-upgrade en de snelle reactie van na salesservice verzekeren de tevredenheid van onze klanten en handelaars.

 

Wereldmarkt

De handelaars of de verdelers over de hele wereld zijn welkom en wij zullen fullsupport in commerciële en technische phase.UNIMETRO voorzien altijd producten van de beste verhouding van prijsprestaties en de beste dienst aanbieden.

 

OEM en speciale het meten oplossing

UNIMETRO is beschikbaar voor OEM de dienst voor onze verdelers.

Dank aan het professionele technische team van UNIMETRO, zijn wij geschikt voor variëren ook soorten speciale het meten oplossing of de apparatenontwikkeling, gelieve te raadplegen aan onze ingenieur als u dergelijk soort vereiste hebt.

 
Certificaat
Standaard:CE
Aantal:EBO1809079-V128
Uitgiftedatum:2019-01-16
Vervaldatum:2024-01-16
Scope / Range:VISION MEASUREMENT MACHINE
Uitgegeven door:Shenzhen EBO Testing Center
Chat
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal